Herzlich Wilkommen auf die website von Camping Sonnenberg Wir freuen uns über ihre Reaktion.
Danke schön.  

Welkom op de website van Camping Sonnenberg Wij zouden het erg leuk vinden als u een reactie op de website achterlaat.

Alvast bedankt.  

Welcome to the website of Camping Sonnenberg We would appreciate it if you should leave a comment on our website.

Thank you in advance.

Bericht schrijven >

Lovely campsite with very friendly owners. Great pressure in the showers. Nice little bar onsite. Choose your own pitches on different levels within the trees. Would recommend visit to Celle. I would definitely recommend a stay at this site!

Debbie
Afgelopen week waren wij hier een paar dagen. Wat een supermooie camping met zeer vriendelijke en behulpzame beheerders. Met alle vragen kun je bij ze aankloppen. Sanitair ook super netjes. Ik zou zo terug willen en dat zegt dus genoeg over deze camping en zijn ligging in deze mooie omgeving. Alle lof.

J. Hogeveen
  Prachtige camping met echt grote plaatsen, je mag zelf een plaats uitzoeken (zon of schaduw).
De beheerders zijn erg vriendelijk en spreken ook Nederlads. (het aantal Nederlanders op de camping is erg hoog en dat heeft ook wel wat)
Camping heeft deels de plaatsen in het bos en/of openveld voor ieder wat wils. Het in en rondom de camping schoon. De toiletgebouwen zijn wellicht iets gedateerd maar wel erg schoon. Voor de honderd plaatsen zijn het er niet erg veel, maar hier zelf geen last van gehad.
In de omgeving is van alles te doen, bijv fietsen door de uitgestrekte heide velden (je krijgt van de beheerders allerlei info en een boekje met fietsroutes te leen), bezoeken van plaatsen als Celle en Lunenburg, maar ook het herinneringcamp Bergen Belsen ligt op fietsafstand.

Fam Vos
  Wij hebben 10 dagen op jullie camping gestaan nr.62 met privesanitair.mooie grote plek met uitzicht.
Je kunt er fantastisch wandelen en fietsen echt een aanrader

Gerrie van Dorp
  Es war wieder wunderschön bei euch. Wir waren bereits zum 6. Mal auf dem Sonnenberg und kommen garantiert wieder! Alles sehr sauber und Marnie und Marielle immer freundlich, egal wir viel Betrieb ist.

Stünkel
  In augustus 19 dagen op deze hele mooie en ook vooral rustige camping gestaan. Het sanitair zeer schoon, vriendelijke eigenaren. Mooie grote plek voor onze tent. Een echte aanrader deze camping, en zeker een camping om nog eens weer te komen.

Fam. Hazelhoff
In juni weer 3 weekjes gekampeerd. Het voelde weer als thuiskomen. Alles netjes verzorgd en lekker vertoefd op "ons" plekje. Komen zeker nog eens terug voor de 7de of 8ste keer

Bert Renssen
Een helle mooie camping en lekkere rustig camping jammer genoeg maar 2 dagen gestaan na omstandigheden de vakantie af moeten breken ik wil de mensen die op de camping stonden van 11 Julie tot 12 Julie bedanken voor het medeleven wat er gebeurt is bedankt. We komen nog eens terug voor de rust.

R.stappershoef
Op deze uitmuntende camping 18 dagen gestaan van 27 mei tot 14 juni. Is ons uitstekend bevallen. Gast vrijheid, behulpzaamheid staan hoog in het vaandel Schoon sanitair niets op aan te merken Broodjes service perfect. Fietsen viel iets tegen mede door de droogte maar als wandel gebied enorm. Een echte aan rader. Komen zeer zeker terug.

F van Wieringen
Wij waren er twee dagen met twee honden op doorreis naar zweden .
Een mooie camping met ruime plaatsen .
Prima sanitair , misschien een beetje weinig voor het aantal gasten .
Maar verder geen last van gehad .
Een heerlijk wandelgebied wil er graag nog een keer terug komen .


Carla Bos


Bericht schrijven >