Omgeving

      
        prachtige natuur       Afbeelding invoegen
 
De omgeving:

Aan de rand van dit mooie authentieke dorpje, ook wel die Perle der Südheide genoemd, midden op de Lüneburgerheide, vind U deze mooie camping waar U gegarandeerd geniet van de schitterende natuur. In het dorp vindt u onder meer een supermarkt, bakkerij, postkantoor en verschillende restaurants.
 
       
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
een van de vele wandelpaden in onze directe omgeving
 

Ondek zelf de levendige en vrolijke kleuren van de Lüneburgerheide! Het is veel meer dan een mooi plaatje op een ansichtkaart. De heide heeft zijn eigen, verrassende karakter. De landschaps- en vegetatievormen in de drie natuurparken bieden een afwisselend, uitermate variërend en spannend natuurlandschap dat uniek is Europa.

 
     het prachtige heidemeer in Müden/Örtze
 

Wist U dat er nergens in Duitsland vakantieparken, pretparken en dierentuinen zo dicht bij elkaar liggen als op de Lünenburgerheide? Dit maakt een verblijf op de heide tot een waar avontuur voor jong en oud. Juist gezinnen met kinderen hebben door de ongekende ruimte in de natuur, gecombineerd met vakantie- en pretparken, enkele goede redenen voor een langer verblijf in de vakantie. Ook de steden op de Lüneburgerheide bieden volop afwisseling. Ze zijn in de oude handwerkstraditie gebouwd, dragen kenmerken van de oude stempel en weerspiegelen de levenswijze in de afgelopen honderd jaar. Om lekker rond te slenteren of te shoppen liggen beide historische steden Lünenburg en Celle vlakbij Uw vakantieplaats.

 
  het prachtige Celle

Iedereen zou het eens moeten beleven, wanneer in het voorjaar de romantische heide weer gaat bloeien, als in de zomer duizenden wilde bloemen het een veelkleurig gezicht geven of als in de herfst een bijna eindeloos lijkend bloementapijt de velden oranje en paars kleuren. Voor kinderen is de heide in elk jaargetijde een plaats waar vele avonturen te beleven zijn.
 
Ondek de veelzijdigheid van de Lünenburgerheide!